Velkomstside Nyhedsbrev Sponsorer
Om Galleri Svante Tidligere Udstillinger & Events Kontakt


 

Galleri Svante

 

Søren Birk Pedersen: Portrætstudier

 

Cykelmusen, Kristoffer & Carsten (1983)

 

 

Lørdag den 29. september kl. 11-16

Søndag den 30. september kl. 12-16

2018

 

Galleri Svante

Groβe Freiheit

Masnedsund Havn, Vordingborg

Fri entré

 

 

 

Søren Birk Pedersen er født i København i 1943 og uddannet billedkunstner ved Det Kongelige Danske Kunstakademi 1966-1974. Han debuterede som 17-årig på Kunstnernes Efterårsudstilling i 1960 og har løbende været repræsenteret på censurerede og separate udstillinger.

I Galleri Svante vises en række portrætstudier der dokumenterer SBP's favntag med portrættet gennem 40 år. Adskillige af billederne er portrætter af samme person med års mellemrum, ligesom udstillingen demonstrerer SBP's brede palet af udtryk, materialer og teknikker.

 

Som supplement til de udstillede portrætter vises to hidtil upublicerede portrætfilm af dokumentarfilminstruktør Lise Birk Pedersen: Fisketuren (1997) og Portræt af en portrættør (2018).

 

Udstillingen sponsoreres af

Colourlove, Ekko Ost, GuldBageren, Home Vordingborg, Marina Fisk, Masnedsund Havn, Oringe Gartneri, Produktionsskolen Strømmen, Tyttes Pølser, Vordingborg Marineforening, Vordingborg Roklub

 

Parkering på pladsen foran Marineforeningen, Sydhavnsvej 80, hvor der vil være skiltning til Galleri Svante i Groβe Freiheit

 

Kontakt: Carsten Hansen Tlf. 28375172 Mail: carhan@hum.ku.dk